Handelsbetingelser :

Hobbykarla.dk som driver denne shop, bestræber sig kraftigt på at yde den bedste service mulig til alle kunder, både store og små, og skulle du mod forventning finde noget som ikke er 100% iorden, beder vi dig venligst bruge 5min. på at sende os en mail om dette.

Et hvert køb på denne shop sker på kundens eget ansvar, og vi tager forbehold for udsolgte varer, leveringstid, fejlplaceret billeder, ændringer i valutakurser, samt prisændringer og andre omstændigheder som Hobbykarla.dk åbenlyst ikke har indflydelse på, så som leverandørsvigt og situationer som sker i leverandørens område, der gør at levereandøren ikke gennemfører sin produktion af varer.

Personoplysninger :

For at kunne få tilsendt de bestilte varer må du opgive navn, postadresse samt e-mailadresse til Hobbykarla.dk. Vi opbevarer dit navn, adresse og e-mailadresse i et kundekartotek, som kun Hobbykarla.dk´s ansatte har adgang til. Kundeoplysninger videregives eller videresælges IKKE til tredjemand. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette (nyhedsbrev etc.). Du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket, ved afmelde denne service under "Min konto".

Reklamation :

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på mail@hobbykarla.dk eller tlf. 29466937. Du skal henvende dig inden for rimelig tid inden efter at du har opdaget fejlen. Henvender du dig inden for 2 måneder efter at du har opdaget fejlen, vil din reklamation altid være rettidig. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Betaling :

Vi modtager følgende betalingskort: PayPal

Derudover har du mulighed for at betale via bankoverførsel.

Alle Priser på shoppen er i Danske Kroner inkl. moms.

Levering :

Deres ordre pakkes og afsendes samme dag eller dagen efter som betalingen er modtaget.

Der tages forbehold for udsolgte vare og lign.

Vælges der brevpost er kundens eget ansvar, hvis ordren forsvinder eller på anden måde er bortkommet.

Leveringsbetingelser :

Betales der med betalingskort vil beløbet blive hævet når varen afsendes.

Betales der med bankoverførsel, vil varen blive afsendt så snart betalingen er modtaget.

Ordrebekræftelse :

Når du har bekræftet din bestilling, sender vi en ordrebekræftelse til din e-mail-adresse. Det er dit bevis på, at vi har modtaget din ordre, samt vores accept af, at der er indgået en aftale om levering af den/de valgte varer til dig.

Risiko for varerne :

Vare der sendes som B-Brev/Quick Brev sendes på købers ansvar. Risikoen for varer købt hos Hobbykarl.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Mellem afsender (Hobbykarl.dk eller leverandør) er GLS ansvarlig for varerne.

Fragt/Shipping :

Fragten er ikke inkluderet i de viste priser på denne side. Fragten vises først, når du gennemfører en bestilling.

Fragtprisen afhænger af ordrens samlede vægt inkl. fragt embellage.

Modtagelse af varen :

Det er vigtigt, at du tjekker din(e) vare(r) efter, inden du skriver under på modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til Post Danmark. Hobbykarla.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Fortrydelsesret :

Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage efter, du har modtaget dine vare. Vedlæg venligst en kopi af din ordrebekræftelse eller følgeseddel, når du sender varer retur. Varen du returnerer skal være i original emballage, og varen skal fremstå i ny, ubrugt og salgsbar stand. Ved software må plombering ikke være brudt. Når vi har modtaget din(e) returvare(r), overfører vi beløbet til din konto. Vær opmærksom på, at du selv betaler for returfragten til os. Varer sendt uden porto nægtes modtagelse.

Bankoverførelse DK:

Sparekassen Sjælland : Reg. Nr. : 6070 Konto nr. : 0004877392

Kontakt os:

Hobbykarla.dk

Næstved Landevej 12

4250 Fuglebjerg

Tlf : 61453700

Email : mail@hobbykarla.dk

CVR : 35082107

Butik : Hobbykarla.dk - Næstved Landevej 12 - 4250 Fuglebjerg


PayPal